Oferta de Servicii

 

SC COMAT MET SA ofera, conform obiectului principal de activitate, servicii de inchiriere spatii de birou, de depozitare, de parcare autovehicule. De asemenea, conform unuia din obiectele secundare de activitate, societatea realizeaza si comerĊ£ cu ridicata al produselor metalurgice si materialelor pentru constructii.

S.C. COMAT MET-S.A. are dotarea si utilitatile necesare pentru efectuarea activitatilor specifice.

Depozitele exterioare au in dotare poduri rulante de 8 tone-forta necesare manipularii materialelor/produselor. Toate depozitele sunt prevazute cu linii de cale ferata uzinala racordate la statia CFR Buc.- Sud, folosite pentru aprovizionarea si desfacerea vagon abila a produselor.

S.C. COMAT MET S.A. detine si incinte inchise si acoperite pentru depozitarea marfurilor care necesita astfel de conditii, sau pentru desfasurarea de activitati productive. O cladire pe doua nivele este destinata birourilor. O cladire industriala pe patru nivele in suprafata utila de 3520 mp este dotata cu doua lifturi pentru manevrarea pe verticala a marfurilor si cu doua rampe pentru descarcare-incarcare auto si CFR.

Cladirile sunt racordate la reteaua de termoficare interna pentru sezonul rece, la reteaua de apa potabila curenta si la reteaua de canalizare. S.C. COMAT MET S.A. este racordata la reteaua de energie electrica de 380/220 V, printr-un post de transformare propriu.

 

S.C. COMAT MET-S.A. inchiriaza la sediul Societatii din str. Catanoaia, nr. 33, sect 3:

  • Spatii de Birouri
  • Spatii de Depozitare acoperite in cladire pe doua nivele dotata cu :
    • rampa incarcare-descarcare
    • linie CFR
    • lifturi de marfa de mare capacitate
  • Spatii de Depozitare neacoperite

Alte servicii :

  • Asigura pentru spatiile inchiriate operatii de Incarcare-Descarcare-Manipulare ale produselor

!! AVANTAJ: Apropiere de autostrada "Soarelui"(Bucuresti-Constanta)

PRETURI NEGOCIABILE

APELATI LA SERVICIILE NOASTRE SI NU VETI REGRETA !